Thursday, December 15, 2011

Trend

Sekarang memang stail nak mention nama penuh gajet dan harta yang kita ada kat status facebook eh? contohnya macam....

1. Aih abis bateri plak BlackBerry Bold 9930 16 gig OS7 aku ni...

2. Tak sabar nak balik rumah menonton TV LED Samsung Smart TV petang ni...

Muahahaha... Pelik-pelik...

3 comments:

kekasih simpanan said...

nak tahu? saya baca belog awak ni guna notebook hp window 7 intel core 13.. ekekeke..

Anonymous said...

dah lama x update blog

Anonymous said...

kepada anon di atas,,, ya lama x update.. saya lupa password blog ini dan password backup email kahkah